Airbnb - zrušit Channel manager

Airbnb - jak zrušit propojení Channel manager

Upozornění: Zrušení propojení Channel manageru neprovádějte, pokud si nejste zcela jistí, že chcete Channel manager deaktivovat.
Tento krok je nevratný. Pro případné obnovení funkčnosti Channel manageru je nutné znovu provést celý proces aktivace Channel manageru.

1. Oznámení deaktivace Channel manageru provozovateli hotelového systému

Deaktivace Channel manageru je proces, který musí provést více stran.

Nejprve tedy informujte provozovatele svého hotelového systému o záměru zrušit Channel manager.

Pokud rušíte propojení s Trevlixem, oznamte zrušení Channel manageru přes autorizovaný dotaz.

2. Deaktivace Channel manageru v Airbnb

Jakmile dostanete potvrzení o přijetí žádosti o deaktivaci Channel manageru, pokračujte v Airbnb extranetu:

 

  • Přihlaste se do Airbnb extranetu z účtu Hlavního hostitele Airbnb Nabídky (to je velmi důležité)
  • klikněte na tlačtíko hlavní nabídky v Airbnb extranetu vpravo nahoře (hamburger ikona)

Nastavení účtu - Soukromí - Spojené služby - Odebrat přístup

Airbnb odpojit Channel manager

 

Tímto krokem dojde k odpojení Channel manageru na straně katalogu a je možné jej připojit k jinému poskytovateli.

 

Poté ale ještě znovu informujte provozovatele hotelového systému o zrušení propojení v extranetu Airbnb. Provozovatel dokončí odpojení v hotelovém systému.

3. Dokončení deaktivace

Nyní podpora hotelového systému:

  • provede deaktivaci API rozhraní Channel manageru
  • a odpojí Channel manager ve vašem hotelovém systému

Poté je propojení Channel manageru zrušeno u všech subjektů.